این بخش گزیده ایی است از کتاب پروتکل های حکمای صهیون که سالها قبل در اروپا فاش شد و در آن چگونگی راهکارهای بین المللی این جوامع جهت در هم کوبیدن و بنا نهادن ساختارهای نوین در جهان را به همفکران شان توضیح می دهد:
براى آنکه بتوانیم هدفهایمان را هر چه زودتر عملى سازیم، مىباید میزان تولید جنگ افزارها و نیز شماره نظامیان و پلیس را افزایش دهیم. خواست ما این است که در همه کشورهاى جهان کارگران، سربازان، پلیس و تعداد اندکى « بزرگ سرمایه دار» از ما جانبدارى کنند.
- هم در سراسر اروپا و هم در سایر کشورها از طریق نوعى بىنظمى، شورش و دشمنى ایجاد مىکنیم تا بدینوسیله بتوانیم استفاده دو چندان ببریم. راه رسیدن به این هدف آن است که در مرحله نخست کشورها را به زیر سلطه و نفوذ خود درآوریم تا بتوانیم در مواقع لزوم هم بىنظمى ایجاد کنیم و هم، نظم برقرار سازیم. وقتى به چنین نفوذى رسیدیم، کشورهاى تحت سلطه وجود ما را به عنوان نیروى تهدیدکنندهاى تلقى مىکنند. در مرحله دوم با اعمال روشهاى سیاسى، اقتصادى و ایجاد تعهدات مالى، دولتها را به جان همدیگر مىاندازیم. البته براى آنکه این برنامه را با موفقیت به انجام برسانیم، باید نفوذ و حضور خود را با زیرکى خاصى در تمام ملاقاتها و مذاکراتى که به منظور توافق و ترک مخاصمه بین کشورها به عمل مىآید، افزایش دهیم و نیز با استفاده از یک زبان دیپلماسى و زیرپوشش درستکارى، خود را طرفدار « توافق» معرفى مىکنیم. از آنجا که ملتهاى غیر خودی همواره براى پیشنهاداتى که ازخارج به آنها عرضه مىشود، یعنى در واقع پیشنهاداتى که ما به آنها ارائه مىدهیم، اهمیت خاصى قائلند، لذا پیشنهادات ما را پذیرفته و متقاعد مىشوند که ما منجى و خدمتگزار بشریت هستیم.
اگر کشورى بخواهد با ما مخالفت کند، ما باید آنقدر قوى باشیم که حتى همسایگان کشور مخالف را نیز تهدید به جنگ کنیم. اگر همسایگان نیز همراه کشور مخالف همگى علیه ما متحد شوند، آنگاه ما باید آنها را به یک جنگ جهانى تهدید کنیم.
- عامل اصلى موفقیت ما در امور سیاسى پنهانکارى است. بدین معنى، گفتار و عمل سیاستمدار هیچگاه نباید یکى باشند.
- ما باید دولتهاى غیر خودی را مجبور کنیم که در جهت خواستههاى ما قدم بردارند. روش کار چنین خواهد بود که افکار عمومى را از طریق مطبوعات که به قدرت بزرگ معروفند و تقریباً در دست ما مىباشند، شکل بدهیم و طبیعى است که دولتها به افکار عمومى توجه خواهند کرد.
- ما باید تمام جنگ ابزارهایى که مخالفانمان ممکن است علیهمان بکار گیرند، در اختیار داشته باشیم. ضمناً باید پیچیده ترین واژه هاى حقوقى را از میان کتب قانونگذارى بیرون بکشیم تا به هنگام داورى و قضا از آنها استفاده کنیم. البته این واژهها ممکن است ناموجه و غیرعادلانه جلوه کنند ولى براى آنکه چنین وضعى پیش نیاید، باید از قبل چارهجویى کنیم بدینمعنى، واژههاى پیچیده را در قالب عباراتى زیبا بیان کنیم تا اصولى اخلاقى، عالى، متعالى و معقول جلوه کنند.
کادر رهبرى جامعه ما باید خود را با تمام مظاهر تمدن که به موقع بکار آیند، مجهز کند. کادر رهبرى باید عواملى چون روزنامه نگاران، وکلاى مدافع ورزیده، سیاستمداران کار کشته، مدیران برجسته و خلاصه افرادى که در مدارس ویژه از تعلیم و تربیتى عالى برخوردار بوده اند، در اختیار داشته باشد. چنین افرادى با ساخت اجتماعى جوامع ( جامعه شناسى)، انسان شناسى، و همه زبانهایى که با الفباى سیاست ساخته شدهاند، باید آشنا باشند. وانگهى این افراد باید با تمام مسایل حساس جامعه اى که در آن نقشهایى بازى مىکنند، آشنا گردند. منظور از مسایل حساس، تمایلات، علایق، نارسایىها و نقاط ضعف مردم غیریهودى و نیز شرایط محیط زندگى آنها است. نیازى به گفتن نیست که معاونان و مشاوران کادر رهبرى از میان غیریهودیان انتخاب نخواهند شد. غیریهودیان که عادت دارند رییس و مدیر بشوند، خود را در مسایل مربوط به مدیریت به زحمت نمىاندازند و هدف را از وسیله تمیز نمىدهند و معمولا" نامه ها را بدون آنکه بخوانند امضاء مىکنند و پست و مقام ریاست و مدیریت را یا به منظور گرفتن دستمزد احراز مىکنند و یا به خاطر ارضاء جاه طلبىهایشان.
- دولت ما تمام اقتصاددانان جهان را به خدمت خود درمىآورد. به علاوه آموزش اصول و مبانى اقتصاد نشانگر اهمیتى است که ما براى علم اقتصاد قائلیم. دولت ما از مشورت بانکداران، صاحبان صنایع سرمایه داران و میلیونرها برخوردار خواهد بود و همه چیز به زبان ارقام و اعداد بیان خواهد شد.
- تا زمانى که نتوانیم مشاغل دولتى را به برادران مان بسپاریم، ناگزیریم افرادى را از میان غیرخودی براى تصدى مشاغل دولتى انتخاب کنیم. البته این افراد را زیرنظر مىگیریم و آنها را کاملا" از مردم جدا نگه مىداریم چنانچه این افراد از اجراى دستورات ما سرپیچى کنند، به مجازاتهاى سنگین و احتمالا" اعدام محکوم خواهند شد. غرض از اعمال چنین سختگیرىهایى آن است که این افراد تا آخرین قطره خونشان ازمنافع ما دفاع کنند.
پروتکل شماره 9
- توجه به خصوصیات و خلق و خوى مردمى که شما در ممالکشان زندگى و فعالیت مىکنید، اهمیت بسیار به سزایى در اجراء و پیاده کردن برنامههایمان دارد. تا زمانى که افراد جوامع مختلف مطابق الگو و انگاره هاى تربیتى ما دوباره تربیت نشوند، نمىتوانیم برنامه هایمان را در اینگونه جوامع مطابق با روشى کلى و یکسان پیاده کنیم. اما اگر برنامه ها را محتاطانه و توأم با آموزش آغاز کنیم، مىتوانیم در کمتر از یک دهه منش و خلق و خوى سرسخت ترین افراد را تغییر داده و آنها را مانند افرادى که از پیش مطیع ساخته ایم، به زیر سلطه خویش درآوریم.
- کلماتى چون آزادى، برابرى و برادرى در واقع اسمهاى مستعارى هستند که فراماسونرهاى ما آنها را بکار مىبرند. هنگامى که حکومت شاهنشاهى ما آغاز گشت این کلمات را از صورت استعارى بودن بیرون آورده و به صورت عباراتى ایده آلى چون حق آزادى، وظیفه برابرى و آرمان برادرى درمىآوریم. بدین معنى ما غلطترین کار را انجام مىدهیم و به اصطلاح « با شاخ گاو درمىافتیم».
هرگونه قانونى را عملاً از بین مىبریم و تنها آنهایى را که خوب باشند، حفظ مىکنیم. امروزه اگر دولتى علیه ما اعتراض کند بنا به تشخیص ما شاید هم بعید نباشد حتى اگر مبارزه علیه سامىگرایى را شروع کند، این مبارزه لازم و ضرورى به نظر مىرسد. زیرا نسل آینده ما را آماده کارزار مىکند. از آنجا که در این مورد به تفصیل بحث کردهایم، ضرورتى ندارد در اینجا مطالب راتکرار کنیم.
متن زیبایی گذاشتی ..حال کردیم به وب ما هم بیایید و وب مارو تبلغ کنید..آیپاک
خوش حالم یا حق ، حق نگهدارت